Понеділок, 29.04.2024, 03:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Районний методичний кабінет

Меню сайту

Головна » 2017 » Лютий » 22 » Герої Небесної Сотні
15:57
Герої Небесної Сотні

20 лютого 2017 року в загальноосвітніх навчальних закладах району проведено заходи
З ВІДЗНАЧЕННЯ Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

 

У Комишуватській ЗОШ І-ІІІ ступенів https://sites.google.com/site/komusschool

протягом тиждня було проведено флешмоб по виготовленню ангелів (Відповідальні класні керівники), 20.02 проведено захід, присвячений вшануванню пам’яті Небесної Сотні "Помолюсь, майданівці, за Вас!", підготовлений педагогом-організатором Кольвою А.І.. На заході звучали пісні, вірші, відбулося спільне виконання пісні "Героям майдану". В заході взяли участь військовослужбовці І об'єднаного загону, вихованці ДНЗ "Ластівка", працівники Комишуватської сільради. Відбувся мітинг - реквієм на подвіррі школи, підготовлений лідерами школи "Ангелом у небесах" - хвилина мовчання, запалювання свічок пам'яті, молитва за померлими Героями Небесної Сотні. Відбулася документальна експозиція й віртуальна екскурсія "На Грушевського...".

З метою вшанування патріотизму та мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору 20 лютого в Мангуській ЗОШ І-ІІІ ст № 1http://man-school1.at.ua/

пройшов урочистий захід, присвячений Революції Гідності (листопад 2013 - лютий 2014 років), який мав назву «День гідності та свободи». На цьому заході був присутній голова Мангушської райдержадміністрації Черниця Д. В..На загальношкільному заході учні читали вірші, присвячені героям Небесної сотні, переглядали відеоролики, співали пісні, які прославляли подвиг героїв Небесної сотні. Насамкінець учні школи написали свої побажання нашій Батьківщині й прикріпили їх на мапу України.

20 лютого учні 1 – 11 класів Мелекінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів взяли участь у лінійці «День пам’яті героїв Небесної сотні», проведено тематичніі виховні години. В цей же день для учнів 5 – 11 класів відбувся загальношкільний виховний захід «Найкраща Сотня в небо йде». (спільно з працівниками сільської бібліотеки та Будинку культури). https://www.facebook.com/groups/508798452651014/

У Мангуській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 до Дня вшанування Небесної Сотні була проведена ціла низка тематичних заходів. http://manschool2.at.ua/

Вчителі початкових класів Мангуської ЗОШ №2 прийняли активну участь у патріотичній акції "Лист до янгола".

Була оформлена виставка тематичних плакатів, які підготували учні 5-11 класів.

Фотопанорама загиблих учасників Небесної сотні була підготовлена спільно з працівниками Мангушського Будинку культури і кінофотомистецтва ім. М. Груби. Кожний присутній міг покласти квіти на імпровізовану стелу з запаленими свічками для вшанування пам’яті героїв .

Шкільна бібліотека разом з Центральною районною бібліотекою підготували виставку книжок, автори яких описують події ,які відбувалися 18-20 лютого 2014 року в Києві на Майдані Незалежності та у інших містах України.

Були оформлені пам’ятні стенди про загиблих земляків-героїв, що віддали своє життя за майбутнє України: начальника міського відділу поліції Дебальцево Євгена Юханова та помічника гранатометника відділення ручних протитанкових гранатометів гранатометного взводу батальйону спеціального призначення (резервного батальйону) військової частини 3027 Північного оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України ,солдата резерву Володимира Побединського, які поховані у Мангуші. Перш ніж розпочати захід, присутні поклали квіти до цих пам’ятних стендів.

Відеоматеріали для заходу були надані відділом освіти Мангушської РДА в особі начальника відділу освіти Терентьєвої Н.І.

До оформлення сцени та актової зали долучилися учні, які є вихованцями Мангушської районної школи мистецтв під керівництвом Приходченко О.В., працівники РБК та відділу культури Мангушської РДА, під керівництвом Тосхопаран Н.М.

Адміністрація Мангуської ЗОШ І-ІІІ ст..№2 висловлює подяку підприємцю, який є волонтером, Мазуру В.С., за надання живих квітів для заходу.

  • з метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні 17 та 20 листопада у Ялтинській ОШ І-ІІІ ст № 1 спільно з завідувачем селищної та дитячої бібліотеки Руф Г.В. та бандут І.П. відбулися заходи «Герої не вмирають» та «Пам'ятаємо Героїв Небесної сотні» (http://yaltaschool1.wixsite.com/2016)

У школі оформлені куточки «Їм у віках судилося безсмертя…»

Вчителі школи та учні 7-9 класів 20 листопада взяли участь у заході, присвяченому пам'яті героїв Небесної сотні, у Ялтинському будинку культури.

Для учнів початкової школи провели тематичну лінійку та перегляд фільму «Герої майдану»

Учні школи взяли участь у акції «Разом зі Збройними силами України».

Переглядів: 240 | Додав: mangushrmk2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Корисні посилання
http://mon.gov.ua