П`ятниця, 26.04.2024, 04:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Районний методичний кабінет

Меню сайту

Головна » 2019 » Серпень » 10 » Коучинг-студія
13:22
Коучинг-студія

Відбулася коучинг-студія «Методичний супровід учителів гуманітарних предметів в умовах НУШ».
Коучинг – це мистецтво створення середовища, що полегшує рух людини до бажаної мети, так, щоб це приносило задоволення. Таке середовище і створив 16 квітня 2019 року відділ гуманітарної освіти Донецького ОБЛІППО під час проведення коучинг-студії «Методичний супровід учителів гуманітарних предметів в умовах НУШ» на базі КЗ «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради Донецької області».
Учасниками коучинг-студії стали методисти, керівники методичних об’єднань міст Маріуполя, Вугледару, Волноваського, Великоновосілківського, Нікольського та Мангушського районів, які опікуються зарубіжною літературою, російською, новогрецькою, англійською, французькою та німецькою мовами, а також учителі, які викладають зазначені предмети. Усього близько 150 учасників.
«Цінність ідеї в тому, як її використовують» – під таким гаслом пройшов аукціон педагогічних ідей «Навчаючи інших – навчаюся сам!», що передбачав презентацію інноваційних знахідок методичних служб, навчальних закладів, окремих педагогічних працівників з упровадження сучасних освітніх технологій. Було представлено 35 ідей-лотів, серед яких були інноваційні ідеї педагогів Мангушського району (Бояр С.І., вчитель Ялтинської ЗОШ №1 «Використання інноваційної технології CLIL на уроках англійської мови», Пилипенко О.О., вчитель Бердянської ЗОШ «Проектна технологія як одна з найсучасніших освітніх технологій у НУШ», Цибалова Л.М., вчитель Ялтинської ЗОШ №1 «Інноваційна педагогічна технологія «Дебати» в НВ та методичній роботі як інструмент сучасного менеджера освіти», Червона Т.В., вчитель Приазовської ЗОШ «Реалізація компетентнісного підходу, Сафронова О.А. «Ефективність гейміфікації на уроках іноземних мов», Гуржова О.М., вчитель Ялтинської ЗОШ №2 «Використання ігрових технологій на уроках російської мови та зарубіжної літератури». Переможців визначали самі учасники коучингу, «купуючи» за умовні фішки ті ідеї, що їм сподобалися найбільше. Учитель Ялтинської ЗОШ №2 Гуржова О.М. стала однією з переможців аукціону педагогічних ідей.
Друга частина заходу – це проведення майстер-класів для вчителів зарубіжної літератури, російської, новогрецької, англійської, французької та німецької мов.
Шевченко Тетяна Миколаївна, Урзуфська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Першотравневої районної ради Донецької області представила Мангушський район у другій частині заходу з майстер-класом «Використання дебатів як ігрової технології на уроках англійської мови з метою розвитку навичок XXI століття»;
Коучинг-студія завершила свою роботу в атмосфері творчості та толерантності. Проте попереду найголовніше ‒ використання набутого досвіду у власній педагогічній практиці.

Переглядів: 242 | Додав: mangushrmk2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
http://mon.gov.ua