Субота, 27.04.2024, 04:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Районний методичний кабінет

Меню сайту

Головна » 2018 » Вересень » 25 » Педагогічний воркшоп. День другий
09:45
Педагогічний воркшоп. День другий

   Педагогічний воркшоп «РАЗОМ ДО НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ»     День другий

29 серпня 2018 року - другий день роботи педагогічного воркшопу «Разом до Нової української школи». У заході взяли участь вчителі суспільно-гуманітарного циклу (української мови та літератури, російської мови та літератури, зарубіжної літератури, іноземної мови (англійської, німецької, новогрецької), історії, правознавства, а також вчителі трудового навчання, образотворчого та музичного мистецтва.
У секції № 1 працювало три групи вчителів. Присутні із задоволенням слухали виступи своїх колег: Солонську Л.В., вчителя історії Комишуватської ЗОШ, «Презентація збірок дослідницьких та пошукових робіт учнів Комишуватської школи з історії України.»Авгітопуло Н.Ю., вчителя української мови та літератури Ялтинської ЗОШ №2, «Інтегроване навчання як шлях до НУШ»; Реву Т.Г., вчителя української мови та літератури Ялтинської ЗОШ №1, «Лайфхаки на уроках української мови та літератури»; Коновалову І.М., вчителя російської мови та зарубіжної літератури Стародубівської ЗОШ , «Майстерня творчого письма»; Попович М.В., вчителя української мови та літератури Мелекінської ЗОШ, «Застосування технології текстоцентричного навчання на уроках української мови»; Руденко О.Ю., вчителя англійської мови Комишуватської ЗОШ , «Інтегрований підхід до навчання англійської мови»; Редько Т.І., вчителя української мови та літератури Дем’янівської ЗОШ , «Тренінг як одна з форм проведення уроку української мови».
Робота секції № 2 була направлена на підвищення професійної компетентності вчителів музичного та образотворчого мистецтв, трудового навчання та технологій щодо впровадження новітніх освітніх технологій в практику роботи в умовах НУШ.
Продемонстровані майстер-класи вчителями технологій (Кайда Л.І., Комишуватська ЗОШ., Палевська С.Е. Мелекінська ЗОШ) та вчителем музичного мистецтва (Чіх М.І., Мангуська ЗОШ № 2). Особливості формування і розвитку творчої особистості школярів на основі особистісно-орієнтованого підходу шляхом впровадження проектних технологій навчання було показано вчителем трудового навчання Ялтинської ЗОШ № 1Параскевіною С.Л. Ткаченко Н.А., вчитель музичного мистецтва Дем’янівської ЗОШ розповіла про сучасні форми і методи ознайомлення учнів з біографією композиторів.

Треба зазначити, що саме вчитель є носієм ідей Нової української школи. Учителі Мангушського району демонструють готовність до плідної роботи в НУШ.

Переглядів: 236 | Додав: mangushrmk2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні посилання
http://mon.gov.ua