П`ятниця, 26.04.2024, 19:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Районний методичний кабінет

Меню сайту

Головна » 2019 » Серпень » 7 » Районне методичне об’єднання вчителів англійської мови
21:22
Районне методичне об’єднання вчителів англійської мови

28 березня 2019 року на базі Мангуської школи I-III ступенів №1 відбувся методичний воркшоп для вчителів англійської мови з проблеми: «Нові професійні ролі та завдання сучасного вчителя в контексті Нової української школи».
На сьогоднішній день, кожна школа увійшла в реформу освіти, яка вимагає від учителя нової ролі та нових завдань. Настав час, запропонувати дітям іншу модель навчання, яка зробить з них не стільки «знаючих», скільки думаючих і мислячих. Під час проведення методичного воркшопу вчителі обмінювалися досвідом щодо використання інноваційних педагогічних технологій на уроці англійської мови з метою підготовки учнів для подальшого життя.
Цибалова Л.М., вчитель англійської мови Ялтинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 презентувала досвід роботи щодо використання інноваційних педагогічних технологій в урочний та позаурочний час (метод повного фізичного реагування TPR, педагогічну технологію «Дебати», технологію проектного навчання, CLIL – досліджуємо світ за допомогою англійської).
Ефективним та корисним було проведення інтерактивного діалогу, під час якого І.Г.Аврамова, вчитель англійської мови Мангуської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 презентувала досвід щодо формування навичок ХХІ століття на уроках англійської мови.
Під час проведення практичного тренінгу «Я роблю це так!» були представлені ефективні методи та прийоми навчання іноземних мов учнів початкової ланки (Мухіна Н. І., вчитель англійської мови Мелекінської ЗОШ І-ІІІ ступенів представила метод емпатії та метод ПРЕС, Скідан Р.С., вчитель англійської мови Мангуської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Киндсфатер Н.І., вчитель англійської мови Приазовської ЗОШ І-ІІІ ст. провели інтерактивні вправи та поділилися корисними интернет – посиланнями, Вартанянс А.В., вчитель англійської мови Стародубівської ЗОШ І-ІІІ ст. презентував вправи з використанням пісень для підвищення ефективності сприйняття лексики й граматики англійської мови).
Три школи Мангушського району приєдналися до міжнародного проекту eTwinning, а саме: Ялтинська ЗОШ №1, Бердянська ЗОШ та Мелекінська ЗОШ. Досвідом співпраці зі школами з інших країн поділилася О.О.Пилипенко, вчитель англійської мови Бердянської загальноосвітньої школи.
Учасники методичного воркшопу дійшли висновку, що сучасний учитель повинен постійно самовдосконалюватися, щоб дати змогу учням отримати необхідні навички і компетентності та бути авторитетом для сучасних учнів.

Переглядів: 231 | Додав: mangushrmk2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
http://mon.gov.ua